Logo
Reklama

Podcast: Ako rozoznáte kvalitný OLIVOVÝ OLEJ od nekvalitného?

Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Ako kúpit kvalitný olivový olej

Zdroj: Ema Pospíšilová Tekelyová

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

Používate olivový olej? Akú by mal mať fľašu a na čo sa zamerať na etikete? Rozhoduje o kvalite aj jeho cena? Čo by sme mali cítiť, keď si k nemu privoniame?

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás