Reklama

Podcast: Ako rozoznáte kvalitný OLIVOVÝ OLEJ od nekvalitného?

Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Ako kúpit kvalitný olivový olej

Zdroj: Ema Pospíšilová Tekelyová

Reklama
Ema Tekelyová-Pospíšilová

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

Používate olivový olej? Akú by mal mať fľašu a na čo sa zamerať na etikete? Rozhoduje o kvalite aj jeho cena? Čo by sme mali cítiť, keď si k nemu privoniame?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:50
Remaining Time 0:50
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Ako si kúpiť kvalitný olivový olej?

    S odborníkom a someliérom olivového oleja Michalom Kucharovičom sme sa rozprávali aj o tom, či môžeme skladovať olej počas leta v chladničke alebo mrazničke, či je extra panenský najlepší a aké má zdravotné benefity. Ako si vybrať olej, ktorý dokáže znížiť cholesterol?  Môžeme na ňom vyprážať alebo patrí len do šalátu? Ak si olivový  olej sami ochutíme, znížime tým jeho kvalitu a trvanlivosť? Budete prekvapení! Poďte ho s nami naozaj ochutnať. 

    Vypočujte si celý podcast tu:

    Náš podcast nájdete aj na Spotify:

    Čítajte viac z Dobrého jedla:

    Autor článku

    Ema Tekelyová-Pospíšilová

    šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
    Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.