objednať časopis
všetky kategórie

Tortilla je veľmi univerzálny chlieb, dá sa naplniť, zrolovať alebo poskladať. Pozrite, ako si s ním poradila naša Veronika Kollárová so svojimi deťmi. Možno vám ostane aj na zajtra.

Deti si tortilly samy naplnia mäskom a zeleninou, ktorú majú najradšej, a tak im bude aj viac chutiť.

Tortilly s mäsom a so zeleninou

6 KUSOV, PRÍPRAVA 20 MINÚT, VARENIE 15 MINÚT

Poskladaj si obed!
Zdroj: Laura Witteková

Potrebujete:

Koreniaca zmes na mäso:

  • pol lyžičky údenej červenej papriky
  • 1 lyžička sušenej cibule
  • 1 lyžička sušeného cesnaku
  • pol lyžičky mletej rasce
  • pol lyžičky mletej horčice
  • štvrť lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička soli
  • 500 g chudšieho bravčového mletého mäsa
Poskladaj si obed!
Zdroj: Laura Witteková

Na podávanie:

  • paradajková omáčka
  • 2 jarné cibuľky
  • 1 väčšia mrkva
  • šalátové listy
  • syr čedar
  • červená paprika
  • tortilly (6 kusov)

Recept pokračuje na ďalšej strane >>>