Logo
Reklama

Neviete čo na VEČERU? Uvarte si niečo chutné s Tonkou

Chrumkavé zeleninové guľky.

Zdroj: Dobré jedlo/Tonka Smetanková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tonkine recepty sú rýchle a ideálne na večere, keď nemáte čas na komplikované postupy. Pripravila ich z jednoduchých surovín, majú pár krokov a výsledok vždy poteší chuťové bunky aj oči.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás