BRUSCHETTA S AVOKÁDOM A TATARÁKOM Z LOSOSA

BRUSCHETTA S AVOKÁDOM A TATARÁKOM Z LOSOSA
BRUSCHETTA S AVOKÁDOM A TATARÁKOM Z LOSOSA
Zdroj: FOTO LÝDIA CZAKÓ, FOODSTYLING BLANKA NEMČEKOVÁ

4 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT

Potrebujete:

  • 100 g údeného lososa
  • 2 vetvičky kôpru
  • 1 citrón
  • čili vločky
  • 1 avokádo
  • 8 plátkov ciabatty
  • soľ a cukor
  • olivový olej

POSTUP:

  1. Lososa nakrájajte na malé kocky. Kôpor nasekajte. Z citróna nastrúhajte asi 1 lyžičku kôry a polovičku odšťavte. Dve lyžice oleja zmiešajte s kôprom, citrónovou šťavou a kôrou. Dochuťte soľou, trochou cukru a čili. Zamiešajte lososa.
  2. Avokádo rozpoľte, odstráňte kôstku a dužinu nakrájajte na tenké plátky. Ciabattu potrite olejom a opečte na grile dochrumkava. Obložte avokádom a pridajte za lyžičku lososového tataráka.

SKVELÉ RECEPY POKRAČUJÚ AJ NA ĎALŠEJ STRANE >>>