Logo
Reklama

Nemáte proteínový prášok? Tieto suroviny pridajú do vašej ovsenej kaše extra dávku bielkovín

Ovsená kaša s ovocím

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pre niekoho každodenná rutina, pre iného nuda! Ovsená kaša je skvelým spôsobom, ako začať deň. Nemali by sme však zabúdať ani na bielkoviny. Ako ich do raňajok "prepašovať"?

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás