Logo
Reklama

Nebojte sa čiernych bodiek na BANÁNE: Aha, ako vám prospejú!

Banánová roláda s čokoládou.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zrelý banán s hnedými škvrnami a čiernymi bodkami na šupke patrí do koša. Tiež vám to hovorievali? Najnovšie štúdie ukazujú pravý opak!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás