Logo
Reklama

Nebeský TVAROHOVÝ MÍŠA Josefa Maršálka: Super RECEPT, oblížete si prsty!

„Zbožňujem základné chute a ich bezprostrednú jednoduchosť. Čím menej surovín v dezertoch, tým väčšia šanca na odhalenie, či ich vyrobil dobrý cukrár," prezradil Dobrému jedlu. Josef sa týmto heslom riadi aj pri pečení svojich fašiangových dobrôt.

Zdroj: archív J.M.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tak tento dezert nášho detstva si musíte urobiť, aj keby kamene padali. Cukrár Josef Maršálek zavesil videjko s ním na svoj Instagram a nám ihneď tiekli slinky prúdom!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás