Logo
Reklama

Naučte sa robiť DOKONALÝ STEAK: S radami známeho šéfkuchára vám to pôjde jedna radosť!

Osoliť a okoreniť!

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Naozaj dobrý steak?„Naučili ma pripravovať ho v anglickom hoteli Cisswood hneď prvý deň, keď som nastúpil za kuchára. Aj vám to pôjde jednoducho," sľubuje vychytený slovenský šéfkuchár Jozef Riska.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás