Logo
Reklama

Najlepšie VIANOČNÉ SUCHÁRE: Budete sa zalizovať až za ušami!

Zostala vám po adventnom pečení kopa odložených bielkov tak ako nám?
Dajte im šancu chytiť druhý dych...

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zostáva vám pri adventnom pečení kopa odložených bielkov tak ako nám? Použite ich v týchto fantastických suchároch z biskupského chlebíka. VRELO ODPORÚČAME!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás