Logo
Reklama

Najlepšie PEČENÉ JABĹČKA: Recept známej dietologičky sa hodí, keď chudnete

Pečené jabĺčka chutia ako sen. Hodia sa, aj keď chudnete.

Zdroj: Lýdia Czakó

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zhadzovať kilá nemusí byť žiadne utrpenie. Práve naopak! Zdravo maškrtiť smiete aj s týmito pečenými jabĺčkami. Chutia božsky!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás