Logo
Reklama

Najlepšie PAGÁČIKY: Recepty na oškvarkové, syrové, zemiakové aj cesnakové!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Za všetky vám ručíme svojimi rozmaznanými jazykmi! Učili sme sa ich piecť od známeho šéfkuchára, šikovných kolegýň aj skúsených gazdiniek. TIETO PAGÁČIKY sú pre váš SILVESTER ako stvorené!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás