Logo
Reklama

Najlepšie KAŠE NA RAŇAJKY: Skvelo naštartujú váš deň!

Ryžová kaša s pečenými banánmi.

Zdroj: Dobé jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sladké raňajkové kaše z ryže, quinoy, pšena, chia semienok, ovsených i pohánkových vločiek vás dobre zasýtia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás