Logo
Reklama

Najlepší SLIVKOVÝ LEKVÁR: „Uvarte ho ako naše prababičky a bude GENIÁLNY," radí etnolologička

Využite úrodu sliviek. Chuť pečeného džemu rozhodne stojí za námahu.

Zdroj: shutterstock.com

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ako ho varili naše babičky? O pravom slivkovom lekvári sme sa rozprávali so známou etnologičkou a historičkou Katarínou Nádaskou, ktorá má finty na varenie v malíčku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás