Logo
Reklama

Mrazte jedlo a ušetrite! 5 praktických rád, ako na to

Mrazenie potravín a jedla vie ušetriť peniaze i čas. Ktoré jedlá sú vhodné na mrazenie a čo do mrazničky nepatrí? Poradíme vám!

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mrazenie potravín a jedla vie poriadne ušetriť peniaze aj čas. Poradíme vám aj ktoré jedlá sú vhodné na mrazenie, ale aj to, čo do mrazničky nepatrí.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás