Logo
Reklama

Milované SLIVKOVÉ RECEPTY: Týchto pochúťok sa nedá prejesť!

Ak vám trocha zemiakového cesta ostane, uvarte z neho šúľance

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slivky a ringloty svojou typickou farbou a sladkokyslastou chuťou pristanú do sladkých pochúťok ako uliate. Pripravte si niektorú z pochúťok podľa našej cukrárky Veroniky Kollárovej a uvidíte, že neostane ani kúsok.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás