Logo
Reklama

Prečo sa mu hovorí slovenský rokfort? SYR NIVA je výborný aj na bruschette s tekvicou!

Bruschetta s nivou a tekvicou.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Atraktívny chuťový akcent, vôňa i vzhľad predurčili slovenský rokfort na vynikajúcu chuťovku, ktorá je výborná aj na bruschette.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás