Logo
Reklama

Lesana je Alenka z Dunaja a toto RECEPT na jej MILOVANÝ PERKELT: KURACÍ od maminky!

Lesana Krausková venovala Dobrému jedlu recept na kurací perkelt po mamine.

Zdroj: Archív L.K.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Uvarila mi ho vždy, keď ma chcela potešiť. Jej perkelt som milovala s lahodnými domácimi haluškami,“ hovorí talentovaná herečka Lesana Krausková, ktorú poznáte aj ako šikovnú návrhárku Alenku z Dunaja. Nám sa veľmi páči... je krásna, miluje rodinu, priateľov, prírodu a dobré jedlo.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás