Logo
Reklama

Lečo alebo šakšuka? Obe budú chutná a RÝCHLA VEČERA

SLOVENSKÉ LEČO

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sezóna paradajok a paprík sa končí, tak si ešte vychutnajte voňavé letné lečo plné slnka a šťavy. Túto skvelú kombináciu milujú aj Francúzi v ratatouille či na severe Afriky v šakšuke.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás