Logo
Reklama

Kysnutý MARHUĽOVÝ KOLÁČ s mrveničkou podľa babičky Karin Haydu: Parádny RECEPT!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Moja omama bola skvelá kuchárka a o jej koláčoch kolovali chýry,“ usmieva sa Karin Haydu, ktorá zdedila lásku k pečeniu aj spomínaný recept práve po milovanej babičke. A teraz je váš!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás