Logo
Reklama

KVÁSKUJEME s Lenkou Mančíkovou (I. časť): Ak raz ochutnáte kváskový chlieb, už nechcete iný!

Lenka Mančíková, expertka na kváskovanie

Zdroj: Archív L.M.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Väčšina ľudí si myslí, že pečenie kváskového chleba je extrémne časovo náročné, no je to omyl. Skôr si vyžaduje správne načasovanie. Treba na to iba prax a symbiózu s pracovným či rodinným životom. Keď nabehnete na systém, ani sa nenazdáte a ráno budete rodine krájať chlieb, aký ešte nejedli."

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás