Logo
Reklama

JOGURT dodá jedlu lahodnú chuť: Skvelý je v polievke, s kurčaťom i v sladkom chlebíku

Jogurtové kuracie prsia.

Zdroj: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obyčajný JOGURT a aký skvelý je, keď ho pridáte do polievky, marinády na kurča či sladkého chlebíka s ovocím.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás