Logo
Reklama

JEŽIŠKOVA KAŠIČKA: Staré praslovanské jedlo vám do roku 2024 prinesie samé šťastie!

Vianočná krupicová kaša

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obilninová kaša je veľmi staré praslovanské jedlo, ktorým naše predchodkyne ľahko zasýtili celý dom z toho, čo mali v špajze po celý rok. Na Vianoce a Nový rok sa podávala pre šťastie a hojnosť. Nech vám chutí a prinesie len samé šťastie!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás