Logo
Reklama

Jesenná Sladká výzva od Petry: Torta plná orechov, čokolády, hrušiek a škorice

Jesenná torta zo Sladkej výzvy.

Zdroj: Dobré jedlo/Petra Urbanová

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čokoláda, orechy, hrušky, škorica – toto všetko milujeme. Dokonalý súzvuk chutí dala do svojej jesennej torty dnešná vyzývateľka Petra. Určite ju oceníte, keď tortičku upečiete na oslavu, alebo len tak, pre radosť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás