Logo
Reklama

Jednoduché triky, aby ste neplakali pri krájaní cibule: Toto naozaj zaberá!

Flavonoid kvercentin nájdete v červenej cibuli, čučoriedkach i v jablkách.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nijaký druh zeleniny sa u nás nemíňa tak ako cibuľa. Nie div, veď tvorí základ väčšiny slovenských, českých a maďarských jedál. Ako z nej neplakať?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás