Logo
Reklama

Hľadali sme najlepšiu MAJONÉZU: Kupujete tú, ktorá zvíťazila?

Majonéza v nádobe s vajcom, soľou, čiernym korením a olejom.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Omáčka s vyše 200-ročnou históriou je obľúbenou prílohou alebo aj základom pre mnoho ďalších prílohových omáčok. Či ju milujete, alebo nie, je takmer nemožné sa jej v dnešnom svete vyhnúť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás