Logo
Reklama

Eva Pavlíková nám prezradila rodinný recept: HALUŠKY S KAPUSTOU po jej BABKE budete milovať!

Eva Pavlíková srší optimizmom. Iste aj vďaka dobrému jedlu, ktoré si rada sama navarí.

Zdroj: Miroslav Miklas

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Som zemiakový typ! Milujem krumple uvarené v šupe s maslom a kyslou smotanou... alebo pečené s rascou a so slaninkou. A tieto zapečené zemiakové halušky by som jedla každý deň,“ prezradila Dobrému jedlu a venovala nám rodinný recept.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás