„Odmalička som sa pohybovala v rodine, kde sa jedlu a stolovaniu preukazovala vážnosť, úcta. Gény na varenie som tak podedila po mojej maminke, babičke a starej mame. Všetky boli vychýrené kuchárky, ktoré dokázali fantasticky navariť z hŕstky surovín. Niečo sa potom priučil aj môj ocko ‚nevarič‘ a jeho zemiakové placky boli najlepšie na svete.“
Pre koho Eva rada varí? Pozrite si v našej GALÉRII - KLIKNITE SEM!
Zemiakové halušky s kapustou
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, PEČENIE 20 MINÚT
Potrebujete:
- 500 g zemiakov
- 3 strúčiky cesnaku
- 1-2 vajcia
- 200 g hladkej múky
- 1 cibuľa
- 700 g kyslej kapusty
- soľ, mleté čierne korenie
Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>