Logo
Reklama

Zapekané špeciality z GRÉCKA aj TALIANSKA: Takto ich pripravíte doma

Špenátové lazane.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tento raz vám ponúkame časovo trocha náročnejšie recepty na zapekané jedlá. No určite ich zvládnete pripraviť bez problémov. Lazane sú typické pre taliansku kuchyňu a musaku zasa milujú Gréci. Veru, ťažký výber...

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás