Logo
Reklama

Geniálna PIZZA od šéfkuchára Andrea Enu: TAKTO bude ako z profi pece aj u vás DOMA!

Pizza ako z pizzerie!

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Vďaka cukru bude vaše CESTO pekne sfarbené aj doma, keďže nemáte profi pec na pečenie. A pivo mu dodá kvasinky, takže bude tiež krásne nadýchané,“ sľubuje Andrea. Tento geniálny recept zdedil od svojej maminy, Sicílčanky Grazziely.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás