Logo
Reklama

SLADKÁ VÝZVA: Fialová Dominikina TORTA má chuť čučoriedok a kokosu: Upečte ju do súťaže!

Čučoriedková torta.

Zdroj: Dobré jedlo/Iveta Peterská

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Komplikovaná? Možno sa vám to bude na prvý pohľad zdať, ale vyzývateľka Dominika sa pri svojej vymazlenej čučoriedkovej tortičke hlavne dokonale vyhrala s krémami a plnkami. Naše odporúčanie – na prípravu si naplánujte dosť času.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás