Logo
Reklama

Fašiangový BRYNDZOVNÍK so slaninkou z Detvy: Tradičný RECEPT prababičiek je TOP!

Ženy z folklórneho súboru Detvan pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré Jedlo niekoľko tradičných pokrmov z oblasti Detvy. Na snímke je bryndzovník.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Na bryndzovník pokojne poukladajte všakovaké dobroty, ktoré máte poruke. Hodí sa naň klobáska aj údené mäso. No urobte tak až ku koncu pečenia, aby nezhoreli,“ odporúča šéfkuchárka známej detvianskej reštaurácie Mária Babicová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás