Logo
Reklama

Farmárkin RÍBEZĽOVÝ KOLÁČ: Taký JEDNODUCHÝ a doma si oblížete všetky prsty!

Farmárkin ríbezľový koláč

Zdroj: Archív V.G.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na tento parádny strúhaný koláčik s ríbezľami máme od známej farmárky Vierky Gábršovej, ktorá si pestovaním ovocia splnila sen. Pečie ho doma furt, lebo je fantastický - vrelo vám ho odporúčame!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás