Logo
Reklama

Fantastické KRUPICOVÉ SLÍŽE z Modry: Aj vám pripomínajú detstvo?

Krupicové slíže z Modry.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slíže s ovocím (vynikajúce sú vraj s čerešňami) môžete tiež ochutiť mletým makom alebo orechmi. „No pre náš región sú typické práve krupicové. Ľúbime ich taktiež slané, bez ovocia. K nim jeme napríklad kyslé uhorky,“ radí šikovná gazdinka Agáta Petrakovičová z Modry.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás