Logo
Reklama

Fantastické BRATISLAVSKÉ RIZOTO: Jedlo nášho detstva je znova v kurze! Super RECEPT

Bratislavské rizoto

Zdroj: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tarhoňu naň varte s vodou (alebo vývarom) v pomere 1 : 1,5. Škrob, podobne ako pri rizote, jedlo príjemne „skrémuje“.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás