Logo
Reklama

Domáci JAHODOVÝ SORBET s čerstvou mätou: Bez chémie a hotový raz-dva!

jahodový sorbet.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mať v mrazničke domáci sorbet je úžasne oslobodzujúce. Viete presne, čo ste si doň namiešali, neobsahuje mlieko, takže je oveľa menej kalorický ako klasická zmrzlina, a čo je najdôležitejšie – osvieži vás v momente, keď vás prepadne chuť alebo nečakaná návšteva.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás