Logo
Reklama

DOMÁCI BRUMÍK ako perfektný darček na Mikuláša: BEZ ÉČOK a deti ho milujú!

Domáci brumík podľa kuchára Dobrého jedla

Zdroj: Dobré jedlo/Robo HUBAČ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Môžete naň použiť aj iný typ formy alebo ho upiecť ako bábovku. Vynikajúco chutí aj ako sladký chlebík. Bielky pridávajte do cesta opatrne a postupne. Prvá časť zriedi tuhšiu krupicovú zmes a zvyšok ju nadľahčí,“ radí kuchár Dobrého jedla Ľuboš Mego.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás