Logo
Reklama

Domáce PIZZA ŠTANGLE: Mňam, tieto zo známej pekárne nemajú chybu!

Štangle s ľahučkým dipom chutia malým aj veľkým hladošom.

Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Navečerali sa, aj tak chcú ešte niečo zobkať? Alebo chystáte detskú narodeninovú párty? Položte na stôl domáce pizza štangle z celozrnnej múky podľa receptu zo známej bratislavskej pekárne Fertucha. Ani nestihnú vychladnúť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás