Logo
Reklama

DOMÁCE PEČIVO vám rozvonia domov! A naše NÁTIERKY k tomu! Jedna báseň!

RAŇAJKOVÉ BAGLE S LOSOSOVOU NÁTIERKOU

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Netreba vždy utekať do pekárne či do obchodu po pečivo. Zvládnete ho upiecť aj sami. A k čerstvým rožkom, baglom či žemliam urobte výbornú nátierku!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás