Logo
Reklama

Domáce BROSKYŇOVÉ ČATNÍ: RECEPT známej pestovateľky Rity sa zíde aj na GRILOVAČKU!

Recept na fantastické domáce čatní je v článku.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Toto domáce čatní je vynikajúca príloha k pečenému mäsu, najmä jahňacine a kozľacine, ale výborne chutí aj s pečenou bravčovinou či kuracinou. Podávajte ho aj na bezmäsitej grilovačke," radí známa pestovateľka a včelárka Rita Novosadová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás