Logo
Reklama

Do hodiny zdravý a ľahký obed: RYŽOVÝ PILAF s tekvicou je dobrá voľba!

Pilaf s tekvicou.

Zdroj: Gurmet/ MAREK BARTOŠ

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ryžový pilaf patrí k obľúbeným ryžovým jedlám, pretože sa dá doň zakomponovať veľa ingrediencií podľa chuti i ročného obdobia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás