Logo
Reklama

Čo upiecť cez VÍKEND? Bleskovú ČOKO TORTU s acidkom aj tieto božské KOLÁČE (RECEPTY)

Čokoládová torta z acidofilného mlieka.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Samá čokoláda! Nech robíme, čo robíme, nedokážeme bez nej žiť. Ste v tom s nami?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás