Logo
Reklama

Čo so starými kompótmi a lekvármi? Nevyhadzujte ich! Takto sa dajú ešte využiť

Nevyhadzujte staré kompóty.

Zdroj: Wittekova Laura

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ovocná sezóna sa rozbieha a tak je najvyšší čas pripraviť v komore priestor na nové zaváraniny. Pretrieďte staré zásoby, ale rozhodne ich nevyhadzujte! Inšpirujte sa, ako sa dajú staršie zaváraniny zužitkovať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás