Logo
Reklama

Čo si pripravíte z baklažánu? Naše kreatívne recepty sú plné skvelých chutí

Baklažán.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Keď nastane baklažánová sezóna, v záhradke ich budete mať na rozdávanie. Od nás zasa máte pestrý výber receptov, aby ste boli pripravení.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás