Logo
Reklama

ČO DNES VARIŤ? Najlepšiu PLNENÚ PAPRIKU, akú ste kedy jedli!

Šéfkuchár Peter Varga spoločne so svojou mamou pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo letné obedové menu. Na snímke je plnená paprika.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Pridajte bylinky! Mleté mäso – aj v tejto plnenej paprike, si ich vyslovene žiada," radí známy šéfkuchár Peter Varga. Jeho recept nemá chybu, určite vyskúšajte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás