Logo
Reklama

Chlebík ZDRAŽEL o viac ako 30 percent: Zdražie ešte viac, NAUČTE sa TENTO priamo od pekárov!

"Nevzdávajte sa. Upiecť chlieb je umenie, žiada si svoj čas, viacero pokusov... a keď vám raz vyjde, pôjde to už ako po masle,” sľubuje Robert.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept naň máme priamo zo šamorínskej remeselnej pekárne Bajkery, kde sa pre ich vychýrený chlieb dvere nezatvoria. Ochutnali sme ho a je naozaj geniálny!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás