Logo
Reklama

Čas na DOBRÝ GULÁŠ: Super RECEPT, o dve hodiny z neho naberáte na tanier!

Reportáž z ovčej farmy v Liptovských Revúcach, kde skupina "Haluškárov" pripreavila pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných slovenských receptov, typických pre región Liptova. Na snímke je baraní guláš s chlebom.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zohreje vás do špiku kostí a zachutí celej rodine. Okrem toho, s dobrým gulášom máte postarané aj o zajtrajšiu večeru - odstáty bude ešte lepší!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás