Logo
Reklama

Bryndzová polievka Michala Konráda nemá chybu: Dokonale vyladený RECEPT si odložíte!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Niekto varí suroviny na demikát zvlášť - napríklad zemiaky, až potom ich zmieša so zvyškom. Ja ho rád pripravujem pekne naraz v jednom hrnci. Je to praktické a naviac, jeho chute sa perfektne prepoja," hovorí známy šéfkuchár. Jeho parádny demikát si zamilujete!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás