Logo
Reklama

POLIEVKA podľa ajurvédskej medicíny: Pre lepšiu imunitu, hustá aj bez smotany

Brokolicová polievka s maslom ghí.

Zdroj: Petra Bošanská

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Žiadna smotana na varenie či ťažká šľahačka – úžasnú jemnosť dodá polievke maslo ghí. Vyskúšajte, milo vás prekvapí. Silvia z Pezinka bez neho neuvarí už takmer nič.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás