Logo
Reklama

3 RECEPTY na BABIČKINE PERKY a GUĽKY: Naplňte ich lekvárom alebo ovocím, budú MŇAM!

Tvarohové s jahodami zmiznú z taniera raz-dva.

Zdroj: Dano Veselský

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milujeme recepty po babičke! Za tieto dáme ruky do rúry - urobte si hneď všetky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás