Logo
Reklama

Báječná TORTA SLOVAN: Takto ľahko premeníte MAMINE REZY v nedeľný DEZERT SNOV!

SLOVAN TORTA

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vrstvený zákusok Slovan u nás doma rozvoniaval veľmi často. Poznáte ho? Naša šikovná cukrárka Veronika ho teraz pretvorila do tejto prekrásnej torty, ktorú zvládnete ľavou zadnou. A dokonalý dezert na nedeľu máte v suchu :)

Diskusia

(0)

Autori článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás