Logo
Reklama

Babičkine ŠPORHELTNÍKY: Fantastickú dobrotu si TAKTO ĽAHKO upečiete doma! (FOTO)

Slávne šporheltníky Attila ponúka vo svojom pojazdnom stánku.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Tento recept som zdedil po svojej babičke spolu so šporheltom. Prerobil som ho, zmodernizoval a dnes na ňom s kolegami vypekáme šporheltníky krížom-krážom po celej krajine," hovorí Attila Pócsik, ktorého famózne šporheltníky poznáte z jesenných jarmokov.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás